Het is tijd voor Rico Verhoeven versus Alistair Overeem! Columns
Columns

Het is tijd voor Rico Verhoeven versus Alistair Overeem!

Het is tijd voor Rico Verhoeven versus Alistair Overeem!

Het recente verlies en brute KO van Alistair Overeem heeft de vechtsport wereld in rep en roer gebracht!

Voor de Nederlandse MMA fan die Alistair Overeem op wrede wijze zagen verliezen van Francis Ngannou op UFC 218 spatte net als hun held een wereld uiteen. Wie had dat verwacht, natuurlijk stonden de critici gelijk klaar na de partij, en was de glazen kaak van Overeem het aangewezen punt om op te bashen. Niet geheel eerlijk maar zo gaat dat vaker in een win of verlies spel. Echter wat een nog interessantere discussie was die ontstond is of het niet tijd wordt dat Overeem uit de MMA stapt en de kickboks ring weer in zou gaan, en dan wel naar GLORY?

Het is tijd voor Rico Verhoeven versus Alistair Overeem!

Waarom weer kickboksen en GLORY?

Een overstap naar het kickboksen en zeker naar Glory zou een logische stap kunnen zijn, er zijn veel redenen waarom dit voor Overeem een interessante kans op nog een wereld titel te winnen, buiten de UFC zou zijn. Nu kunnen wij er uren aan besteden om de wel of niet van een match tussen Verhoeven en Overeem te promoten. Maar beter verwijzen wij naar onze collega's van Liverkick die een in onze ogen heldere verklaring hebben op een eventuele terugkeer van Overeem naar het kickboksen. Zij publiceerde onlangs een interessant artikel (let op in het Engels), waarbij wat feiten en conclusies op een rij staan. Wij raden aan deze te lezen, klik hier voor het artikel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws