Retesnelle Mongool beukt opponent in 00:05 sec knock-out | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Retesnelle Mongool beukt opponent in 00:05 sec knock-out | video

Retesnelle Mongool beukt opponent in 00:05 sec knock-out | video

Nyamjargal Tumendemberel, 25, greep de vlieggewicht titel van de Japanse Galdiator organisatie door zijn rivaal Masayuki Watanabe in 5 seconde KO te slaan.

In zijn gevechten heeft Nyamjargal Tumendemberel nooit een nederlaag gekend. De Mongool heeft er een gewoonte van gemaakt zijn confrontaties met een wurggreep te beëindigen. Deze keer stond de ongeslagen vechter in zijn carrière tegenover Masayuki Watanabe in Osaka om te proberen de Gladiator-vlieggewicht titel te veroveren.

Mongool slaat tegenstander in 5 seconden knock-out

De aanval wordt gelanceerd en Masayuki Watanabe maakt de fout om te haastig te reageren. Deze onhandigheid zal hem duur komen te staan. Nyamjargal Tumendemberel verrast hem onmiddellijk met een bijzonder krachtige rechtse hoek die genoeg zal zijn om zijn tegenstander uit de gevarenzone te brengen.

De scheidsrechter komt onmiddellijk tussenbeide om de KO te valideren. Op slechts 25-jarige leeftijd werd de Mongool dan ook gekroond tot kampioen vlieggewicht van de organisatie met een zeer spectaculaire prestatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws