'Adesanya kan het shaken!' Pereira door UFC veteraan en topkickbokser bijgeschaafd MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Adesanya kan het shaken!' Pereira door UFC veteraan en topkickbokser bijgeschaafd

'Adesanya kan het shaken!' Pereira door UFC veteraan en topkickbokser bijgeschaafd

Alex Pereira de UFC Middengewicht kampioen, neemt het op tegen voormalig kampioen Israel Adesanya tijdens UFC 287. Het wordt daar hun tweede ontmoeting in de kooi.

Het gevecht wordt de vierde keer in totaal dat zij tegenover elkaar komen te staan, wanneer ze hun eerdere kickboks gevechten meetellen. Tot nu toe heeft Pereira het gewonnen van Adesanya .Hij plaatste een video op Twitter waarin hij trainde met UFC-legende Chuck Liddell, voorafgaand aan zijn gevecht op 9 april. Maar ook met voormalig Glory collega Yousri Belgaroui.

Chuck Liddell is een UFC Hall of Famer die bekend stond om zijn ontspannen en kalme houding voor gevechten, wat leidde tot de bijnaam 'The Iceman'. Hij had vier succesvolle licht-zwaargewicht titelverdedigingen en heeft het record voor de meeste knock-outs in de geschiedenis van de divisie. Hij leek Alex Pereira het een en ander te leren in de video op Twitter.

De fans zijn van mening dat Pereira het wel kan vergeten om te winnen tegen de Braziliaan. "Izzy kan het wel shaken, die gaat weer ten onder tegen Alex", schrijft een fan. En eerlijk gezegd zal het geen boswandeling worden voor Adesanya.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws