'Dit Mongooltje gaat je reet slaan!' Hatende MMA-vechter aangepakt Nieuws
Nieuws

'Dit Mongooltje gaat je reet slaan!' Hatende MMA-vechter aangepakt

'Dit Mongooltje gaat je reet slaan!' Hatende MMA-vechter aangepakt

Dillon Danis krijgt een storm van commentaar over zich heen na het shamen van Raul Rosas Jr. Deze maakt dit weekend op 18-jarige leeftijd zijn UFC-debuut. Een video geplaatst door Danis schiet in het verkeerde keelgat van een groot aantal fans.

Als jongste UFC-vechter ooit is de middelbare scholier klaar om 'crazy shit te doen bij UFC 282. Rosas Jr zal dit weekend geschiedenis schrijven wanneer de 18-jarige zijn UFC-debuut maakt en de ambitieuze jongere plannen heeft om de allereerste drie gewichtskampioen te worden.

Danis die een mislukte MMA-vechter is volgens velen en op contract staat bij Bellator MMA vond het nodig de jongeling te shamen. Dit deed hij met een toespeling op het uiterlijk van Rosas die er niet alledaags uit ziet. De fans namen dit niet en slaan keihard terug naar Danis.

Mond houden

,,Vuile hond wat denk je wel. Deze jongen heeft meer menen verslagen op zijn jonge leeftijd dan jij ooit zal doen. Dit Mongooltje zoals jij bedoelt gaat je reet slaan", schrijft een woeste fan. ,,Bro is net 2 maanden geleden 18 geworden en hij heeft veel meer gevechten en overwinningen gehad dan jij", schrijft een andere fan (lees verder onder video).

Rosas zal zaterdag vechten tegen de Amerikaan Jay Perrin. Als de Mexicaan er in slaagt om te winnen dan zal dit zeker wereldnieuws zijn. Wat Danis betreft deze kan wat de fans betreft maar beter zijn mond houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws