Ontslag! UFC-ster Nate Diaz heeft betere sh*t te doen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ontslag! UFC-ster Nate Diaz heeft betere sh*t te doen

Ontslag! UFC-ster Nate Diaz heeft betere sh*t te doen

Nate Diaz heeft betere dingen te doen zoals boksen tegen YouTube-ster Jake Paul. Vandaag vraagt de UFC-ster dan ook om zijn ontslag uit de MMA-organisatie.

UFC-ster Nate Diaz heeft zo ongeveer alles geprobeerd om de aandacht van de UFC te krijgen, inclusief urineren buiten het UFC Performance Institute in Las Vegas, maar de organisatie weigert mee te spelen. De UFC is er waarschijnlijk op uit dat Diaz instemt met een trilogie gevecht met Conor McGregor.

Kom toch door UFC

Diaz ziet dit niet zitten en heeft andere opties, zoals een gevecht wat hem miljoenen zou opleveren tegen Paul. ,,UFC ontsla me nu alsjeblieft of geef me een gevecht met iemand in juli of augustus. Ik heb betere shit te doen," tweette Diaz, die al meer dan een jaar niet heeft gevochten.

Diaz vocht voor het laatst bij UFC 263 in juni 2021 waar hij verloor van Leon Edwards. Diaz is niet gerangschikt op lichtgewicht of weltergewicht, maar is nog steeds een van de populairste vechters in de UFC en een van de grootste sterren in vechtsporten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws