Om tegen McGregor te kunnen vechten moet Oliveira deze 'tactiek' gebruiken MMA Nieuws
MMA Nieuws

Om tegen McGregor te kunnen vechten moet Oliveira deze 'tactiek' gebruiken

Om tegen McGregor te kunnen vechten moet Oliveira deze 'tactiek' gebruiken

Charles Oliveira is niet langer kampioen, dus Daniel Cormier stelt voor dat hij andere methoden kan gebruiken om de aandacht van Conor McGregor te trekken.

voormalige UFC lichtgewicht kampioen Oliveira wil al lang met McGregor vechten, maar om een ​​kans te krijgen, moet hij meer gemeen en persoonlijk worden. Cormier weet dat goed, aangezien hij betrokken was bij één van de grootste rivaliteiten in de geschiedenis van de organisatie.

Hoewel McGregor momenteel wordt onderzocht wegens vermeende aanval op een vrouw, ontkent hij de beschuldigingen. Als Oliveira de verleiding wil overwinnen om McGregor te confronteren, moet hij deze tactiek gebruiken om de aandacht te trekken. Dus persoonlijk worden in zijn benadering van Ier die zelf niet schroomt de meest bizarre zaken te roepen.

Oliveira moet gemeen gaan doen tegen McGregor

Cormier weet het een en ander over vechtpromotie. De voormalige UFC-tweevoudig kampioen was betrokken bij een van de grootste rivaliteiten in de geschiedenis van de organisatie met Jon Jones. Het paar vocht twee keer in licht zwaargewicht titelgevechten.

"Als hij echt een kans wil, denk ik dat Oliveira meer over McGregor moet praten en meer beledigend moet zijn over McGregor en moet praten over alle problemen die McGregor heeft", zegt Cormier.

"Van het probleem met de bus, van het probleem tot het gevecht met de man in de kroeg, tot het probleem dat hij nu doormaakt. Ik denk dat hij zo persoonlijk moet worden als maar kan. ... Dus 'Do Bronx': word persoonlijk, word gemeen als je die cheque wilt innen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws