🎥 Ryan Bader slaat legende Fedor Emelianenko op 'KO' pensioen in MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Ryan Bader slaat legende Fedor Emelianenko op 'KO' pensioen in

🎥 Ryan Bader slaat legende Fedor Emelianenko op 'KO' pensioen in

Ryan Bader versloeg de legendarische Fedor Emelianenko via knock-out in de eerste ronde zaterdagavond in Inglewood, Californië, in het laatste gevecht van Emelianenko's carrière. Bader behield met de overwinning de zwaargewicht titel.

In een door Bader gedomineerd gevecht schakelde Bader zijn opponent Emelianenko uit met ground and pound stoten waardoor hij uiteindelijk moest stoppen. Bader is de enige persoon die twee overwinningen op Emelianenko heeft behaald. Bader sloeg hem knock-out om de vacante Bellator-zwaargewichttitel in januari 2019 te veroveren.

Fedor Emelianenko gaat eindelijk met pensioen

"Hij maakte de sport groot", zei Bader over Emelianenko in zijn interview na het gevecht. "Die man is daar een legende. Ik ben zo blij deel uit te maken van zijn verhaal."

De 46-jarige Emelianenko trok na het gevecht zijn handschoenen uit en legde ze op het canvas, waarmee hij zijn pensionering bevestigde. Verschillende MMA-legendes, Chuck Liddell, Randy Couture, Royce Gracie, Renzo Gracie, Matt Hughes, Dan Henderson, Mark Coleman, Frank Shamrock, Quinton "Rampage" Jackson, Josh Barnett en Chael Sonnen kwamen in de kooi om Emelianenko te eren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws