Geen titelgevecht McGregor! Oliveira treft Gaethje in mei' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Geen titelgevecht McGregor! Oliveira treft Gaethje in mei'

Geen titelgevecht McGregor! Oliveira treft Gaethje in mei'

Charles Oliveira zal de UFC-lichtgewicht titel op het spel zetten tegen Justin Gaethje tijdens UFC 274 op 7 mei. Een locatie voor het evenement is nog niet bekend. De UFC hield rekening met Brazilië, maar het gevecht zal nu waarschijnlijk plaatsvinden in de Verenigde Staten.

Kampioen Oliveira versloeg Dustin Poirier in de derde ronde in zijn eerste titelverdediging op UFC 269 in december. De Braziliaan veroverde de vacante titel in mei 2021 na de pensionering van Khabib Nurmagomedov.

Tekort gekomen

Gaethje, een voormalig interim lichtgewicht kampioen, behaalt een unanieme beslissingsoverwinning op Michael Chandler afgelopen november nadat hij tekort was geschoten tegen Nurmagomedov in een titelwedstrijd in oktober 2020.

Er was sprake dat UFC-ster Conor McGregor terug zou keren en direct een kans zou krijgen op de titel van Oliveira. Dat iijkt nu compleet van de baan. Die Ier hersteld van een zware beenbreuk opgelopen tegen Poirier afgelopen jaar. UFC 274 zal ook een licht zwaargewicht titelwedstrijd bevatten tussen kampioen Glover Teixeira en Jiri Prochazka.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws