NET ALS IN DE FILM: MMA-vechter intimideert tegenstander MMA Nieuws
MMA Nieuws

NET ALS IN DE FILM: MMA-vechter intimideert tegenstander

NET ALS IN DE FILM: MMA-vechter intimideert tegenstander

Perez die er angstaanjagend uit ziet als The Joker intimideerde Dricus Du Plessis op de startdown voorafgaand aan zijn wedstrijd op de UFC Fight Island 6-kaart van zaterdag. Dit weekend neemt Perez het op tegen UFC-nieuwkomer Dricus Du Plessis in zijn zesde gevecht in de Octagon.

Perez "Maluko" staat er ook om bekend make-up op te doen en eruit te zien als Joaquin Phoenix in "Joker" tijdens zijn laatste wegingen. Vrijdag bracht hij het naar een heel ander niveau. Du Plessis komt werd de UFC binnen en vocht voorheen voor het Poolse KSW en EFC in Afrika.

Vervanger

De Plessis (14-2) is pas 26, al zijn gevechten won hij via onderbreking van de scheidsrechter. Perez (12-3) is de voormalige middengewicht kampioen van de LFA. Perez was oorspronkelijk gepland om tegen Rodolfo Vieira te vechten, maar hij werd op korte termijn vervangen door Du Plessis.

Het gevecht tussen Perez en Du Plessis kan beslissend zijn voor de Braziliaan. Met een 2-3 record in de UFC is dit een gevecht dat Perez zeker moet winnen om aan de goede kant van de lijn te blijven. Voor Du Plessis zal een winst een goede intro zijn bij de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws