KSW 53 REBORN: Groots MMA spektakel in Polen op 11 juli MMA Nieuws
MMA Nieuws

KSW 53 REBORN: Groots MMA spektakel in Polen op 11 juli

KSW 53 REBORN: Groots MMA spektakel in Polen op 11 juli
KSW 53 REBORN: Groots MMA spektakel in Polen op 11 juli

Volgende week keert Europa's nummer één MMA-organisatie terug voor het eerste evenement sinds de Covid-19-pandemie. KSW 53: Reborn zal live plaatsvinden vanuit een studio in Warschau, Polen op 11 juli.

Het event zal live wereldwijd op www.KSWTV.com en de gloednieuwe KSW-app, nu beschikbaar op iOS en Android, en via onze verschillende tv- en streaming partners te zien zijn. Tijdens de headliner zal er een titelwedstrijd plaatsvinden tussen rivalen Norman Parke (28-6-1) en Mateusz Gamrot (15-0).

Het paar heeft elkaar twee keer eerder ontmoet, één keer op het historische KSW 39-evenement voor bijna 58.000 mensen waarbij Gamrot won. En de tweede wedstrijd die controversieel eindigde in een no contest op KSW 40 in Dublin, Ierland.

Top gevechten

Parke deze strijd aan als interim-lichtgewicht KSW-kampioen en Gamrot als KSW-lichtgewichtkampioen. Dit is echt een van de grootste Europese gevechten van het jaar!

Een ander topgevecht zal gaan tussen voormalig KSW-kampioen weltergewicht Borys Mankowski (20-8-1) wordt geconfronteerd met voormalig KSW-kampioen vedergewicht en TUF Team McGregor-vechter Marcin Wrzosek (14-6).

Levende legende

Een Poolse MMA-legende keert ook terug uit zelfopgelegde ballingschap. Voormalig UFC-vechter Tomasz 'The Gorilla' Drwal (21-5-1) keert terug naar KSW met het oog op een aantal spraakmakende gevechten.

Maar eerst moet hij voorbij de chaotische en gevaarlijke 'Poolse Wanderlei' Łukasz Bieńkowski (5-3) komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws