Nate Diaz verlaat de UFC voor andere sport MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nate Diaz verlaat de UFC voor andere sport

Nate Diaz verlaat de UFC voor andere sport

Via Twitterde kondigde Diaz aan dat hij een andere sport ambieert nu de UFC hem niet serieus meer lijkt te nemen

Na UFC 196 in maart 2016 belandde Nate Diaz in een ietwat vreemde positie bij de UFC. Op zich was dit zeer opmerkelijk, aangezien de verrassende overwinning van Diaz tegen Conor McGregor die ongetwijfeld de grootste van zijn carrière was tot op heden.

Nate Diaz verlaat de UFC voor andere sport

Diaz ontevreden over situatie maar nog steeds onder contract bij de UFC?

Op Twitter vertelde Diaz dat hij klaar was met de UFC. Of hij officieel is vrijgesteld van zijn contract is in dit stadium niet bekend. Wat zeker is, tenzij je McGregor wordt genoemd, ergens anders vecht terwijl je contract hebt, is geen mogelijkheid want de UFC houdt er strenge regels op na. Een overstap zonder de toestemming van Big Boss Dana White zit er dus niet zomaar in, een kort uitstapje wellicht.

Diaz compleet afgebrand op twitter

De reaties op zijn tweet liegen er ook niet om, en er kwam een storm van vuilspuiterij zijn kant op. Sommige fans zeggen, "jij sukkel wie denk je dat je bent? Je bent geen McGregor, dat denk je misschien maar droom verder". Toch nemen mensen het ook voor hem op, "Het vervelende is dat tegen de tijd dat de UFC iets doet waar je blij mee bent, je talent is verspild en dat we de Nate die we vorig jaar als veulen hadden gekregen helaas niet hebben gekregen, dus bij het einde hiervan verlies je, de UFC verliest en wij als fans verliezen."

Hoe het ook zij er is nog niets officieel bevestigd door de UFC, dus of het een plaagstoot van Diaz betreft, of bittere ernst is nog af te wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws