Mellony Geugjes is haar wereldtitel kickboksen kwijt Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mellony Geugjes is haar wereldtitel kickboksen kwijt

Mellony Geugjes is haar wereldtitel kickboksen kwijt

Slecht nieuws voor Mellony Geugjes en haar fans zij is haar wereldtitel helaas kwijt!

Eerder vandaag vocht zij in Japan (Tokio) op Krush tegen Kana haar gedoodverfde tegenstander waar zij eerder van won op 2 april van dit jaar. Nu heeft zij helaas het nakijken, echter kan zij terugkijken op een succesvolle partij. Geugjes is een topper die al meerdere dalen heeft overwonnen zoals haar gevecht tegen kanker. De dappere vechter van Mikes Gym is geen dame om licht te nemen en heeft heel wat in haar mars.

Jury oordeel sloeg uit in het voordeel van Kana

Het leek erop dat Geugjes er alles aan had gedaan om te winnen, daar was zij zelf ook van overtuigd. Beide dames knokten er op los en waren beiden van plan de titel mee naar huis te nemen. Helaas niet naar Nederland deze keer, maar als het aan Geugjes ligt wordt dit binnenkort weer anders, want zij is vastbesloten de titel weer af te pakken van Kana. Echter deze keer besliste de jury helaas in het voordeel van Kana, op naar de volgende erematch!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws