MMA geeft je vleugels! Sage Northcutt boekt 39 seconden comeback zege MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA geeft je vleugels! Sage Northcutt boekt 39 seconden comeback zege

MMA geeft je vleugels! Sage Northcutt boekt 39 seconden comeback zege

Sage Northcutt heeft bijna vier jaar geleden zijn laatste mixed martial arts wedstrijd gevochten, maar boekte vandaag succes bij ONE Championship in zijn comeback gevecht.

Bij zijn comeback vandaag liet hij weinig tijd verloren gaan en versloeg hij Ahmed Mujtaba binnen 39 seconden met een heel hook. Northcutt was erg blij dat hij nu een complete vechter is dat hij letterlijk door de ONE FC kooi vloog.

Northcutt was gepland voor een andere comeback in april 2021, maar werd uiteindelijk gedwongen om hier van af te zien omdat hij positief testte op COVID-19. Northcutt was al populair in de MMA-wereld sinds zijn debuut in 2015 bij de UFC.

Hij versloeg zijn tegenstander toen met een eerste-ronde knock-out en won vervolgens 6 van zijn 8 wedstrijden in de Octagon. Northcutt maakt nu deel uit van de ONE Championship en heeft in de laatste 5 wedstrijden 4 keer gewonnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws