Manhoef lijdt knock-out verlies tegen Romero! 'Ellebogen fataal' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Manhoef lijdt knock-out verlies tegen Romero! 'Ellebogen fataal' (video)

Manhoef lijdt knock-out verlies tegen Romero! 'Ellebogen fataal' (video)

Melvin Manhoef werd door Yoel Romero knock-out geslagen vandaag tijdens Bellator 285 in de 3Arena, Dublin (Ierland). Het was de laatste wedstrijd voor de Surinaams-Nederlandse topvechter.

Het was een ware oorlog tussen Manhoef die zich niet zomaar gewonnen gaf aan Romero. Werd Manhoef in de eerste ronde verrast door een low-kick die hem half door de lucht deed vliegen, kwam de legende terug.

De twee waren zoals verwacht aan elkaar gewaagd. Romero die een aantal takedowns waagde kreeg te maken met een snelle Manhoef die wist te ontsnappen. Echter in ronde drie ging het mis voor Manhoef die op de grond het flink te verduren kreeg toen Romero hem geselde met elleboogstoten.

Geweldenaar

Deze bleken fataal voor Manhoef die dan ook via knock-out verliest. Er is echter geen schande in het verlies van Manhoef die een geweldige carrière achterlaat in de Bellator kooi. Hij wordt gezien als een van de legendes van de sport. Dat hij het opnam tegen een geweldenaar als Romero getuigt daarvan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws