Meisje slaat anabole tante stuk! 'Niet te geloven' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Meisje slaat anabole tante stuk! 'Niet te geloven' (video)

Meisje slaat anabole tante stuk! 'Niet te geloven' (video)

Eleni Mytilinaki wist Joanna Christofi een uit de kluiten gewassen dame te verslaan tijdens het CGC 2 event. Wat niemand had verwacht gebeurde .....

CGC 2 vond plaats op zaterdag 4 juni 2022 met 8 gevechten in de Nicos Solomonides Arena in Limassol, Cyprus. Een van de gevechten waar naar werd uitgekeken was die tussen de Griekse Eleni Mytilinaki en de uit Cyrus stammende sloopkogel Joanna Christofi.

Christofi die volgens critici iets teveel van de verboden middelen had gesnoept was als favoriet aangemerkt. Echter zorgde de Griekse voor een onaangename verrassing en nam Christofi te grazen. De wedstrijd eindigde al in de eerste ronde doordat Mytilinaki haar gespierde rivale wist te domineren na haar eerst flink met stoten en ellebogen te hebben bewerkt.

Mytilinaki na de wedstrijd waren de commentaren niet van de lucht en was te lezen; ,,Niet te geloven, een mager meisje wint het van een anabole tante." Met de winst bewijst Mytilinaki eens te meer dat spiermassa niet zaligmakend is in een gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws