Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen

Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen

Niko Price UFC

Er zijn een aantal UFC-vechters geschorst voor het gebruik van verbonden middelen, waaronder Niko Price die tijdelijk aan de zijlijn is gezet.

Niko Price was een van de meerdere UFC-vechters die in Nevada zijn geschorst wegens marihuanagebruik, terwijl een ander positief is getest op PED’s. John Morgan van MMAjunkie.com zegt dat bij Price carboxy-THC is geconstateerd.

De Nevada State Athletic Commission heeft Price nu tijdelijk geschorst. Dit is de tweede keer dat Price is geschorst voor het gebruik van marihuana of een gerelateerd middel hieraan. In 2017 versloeg Price via knock-out Alex Morono, echter werd de beslissing teruggedraaid naar een No-contest na constatering van marihuana sporen bij Price.

Extra boetes

Ook UFC lichtgewicht Kevin Croom is voor vier en een halve maand geschorst nadat hij positief had getest op marihuana. Dit werd geconstateerd na zijn gevecht tegen Roosevelt Roberts. Croom won zelfs 50.000 extra bonus voor “Performance of the Night”. Croom kreeg ook nog een boete van $ 1.800 en enkele gerechtelijke boetes.

Jose Flores, vechter uit de UFC Contender Series, kreeg ook vier en een halve maand schorsing. Flores werd verslagen door Jordan Leavitt. Hij kreeg ook een boete van $ 750. Eveneens werd Contender Series Chad Johnson negen maanden geschorst nadat hij positief had getest op een verboden amfetamine.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page