Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen

Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen

Niko Price UFC

Er zijn een aantal UFC-vechters geschorst voor het gebruik van verbonden middelen, waaronder Niko Price die tijdelijk aan de zijlijn is gezet.

Niko Price was een van de meerdere UFC-vechters die in Nevada zijn geschorst wegens marihuanagebruik, terwijl een ander positief is getest op PED’s. John Morgan van MMAjunkie.com zegt dat bij Price carboxy-THC is geconstateerd.

De Nevada State Athletic Commission heeft Price nu tijdelijk geschorst. Dit is de tweede keer dat Price is geschorst voor het gebruik van marihuana of een gerelateerd middel hieraan. In 2017 versloeg Price via knock-out Alex Morono, echter werd de beslissing teruggedraaid naar een No-contest na constatering van marihuana sporen bij Price.

Extra boetes

Ook UFC lichtgewicht Kevin Croom is voor vier en een halve maand geschorst nadat hij positief had getest op marihuana. Dit werd geconstateerd na zijn gevecht tegen Roosevelt Roberts. Croom won zelfs 50.000 extra bonus voor “Performance of the Night”. Croom kreeg ook nog een boete van $ 1.800 en enkele gerechtelijke boetes.

Jose Flores, vechter uit de UFC Contender Series, kreeg ook vier en een halve maand schorsing. Flores werd verslagen door Jordan Leavitt. Hij kreeg ook een boete van $ 750. Eveneens werd Contender Series Chad Johnson negen maanden geschorst nadat hij positief had getest op een verboden amfetamine.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page