Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen

Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen
Aantal UFC-vechters geschorst voor gebruik verboden middelen

Er zijn een aantal UFC-vechters geschorst voor het gebruik van verbonden middelen, waaronder Niko Price die tijdelijk aan de zijlijn is gezet.

Niko Price was een van de meerdere UFC-vechters die in Nevada zijn geschorst wegens marihuanagebruik, terwijl een ander positief is getest op PED's. John Morgan van MMAjunkie.com zegt dat bij Price carboxy-THC is geconstateerd.

De Nevada State Athletic Commission heeft Price nu tijdelijk geschorst. Dit is de tweede keer dat Price is geschorst voor het gebruik van marihuana of een gerelateerd middel hieraan. In 2017 versloeg Price via knock-out Alex Morono, echter werd de beslissing teruggedraaid naar een No-contest na constatering van marihuana sporen bij Price.

Extra boetes

Ook UFC lichtgewicht Kevin Croom is voor vier en een halve maand geschorst nadat hij positief had getest op marihuana. Dit werd geconstateerd na zijn gevecht tegen Roosevelt Roberts. Croom won zelfs 50.000 extra bonus voor "Performance of the Night". Croom kreeg ook nog een boete van $ 1.800 en enkele gerechtelijke boetes.

Jose Flores, vechter uit de UFC Contender Series, kreeg ook vier en een halve maand schorsing. Flores werd verslagen door Jordan Leavitt. Hij kreeg ook een boete van $ 750. Eveneens werd Contender Series Chad Johnson negen maanden geschorst nadat hij positief had getest op een verboden amfetamine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws