McGregor's terugkeer: Chandler onthult waarom UFC fans moeten wachten MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor's terugkeer: Chandler onthult waarom UFC fans moeten wachten

McGregor's terugkeer: Chandler onthult waarom UFC fans moeten wachten

Michael Chandler, een prominente naam in de UFC, uit zijn frustratie over het uitblijven van een gevecht tegen Conor McGregor, vooral omdat het niet plaatsvindt tijdens UFC 300.

Chandler, die bekend staat om zijn vastberadenheid en vechtlust, had gehoopt op een snellere voortgang van het geplande gevecht. "Ik wist waar ik aan begon," gaf Chandler toe tijdens The MMA Hour.

Hij sprak over de hoogte- en dieptepunten en de obstakels die hij tegenkwam in de aanloop naar het gevecht. "We zijn op weg naar een botsing. Conor's weg terug naar de UFC gaat via Nashville, Tennessee. Hij kan niet tegen iemand anders vechten. Hij vecht tegen mij. Het is Chandler vs. McGregor. Hopelijk deze zomer."

Geduld is een schone zaak voor Chandler

Ondanks de vertragingen en onzekerheden, blijft Chandler positief en geduldig. Hij begrijpt de wens van fans om het gevecht snel geboekt te zien worden. "Elke keer als ik naar een gevecht ga, word ik eraan herinnerd waarom mensen graag naar mij kijken vechten, omdat ik een andere snelheid, een ander ritme, een andere felheid breng dan de meeste vechters bereid zijn te gaan," zei Chandler.

Hij benadrukt het belang van geduld en blijft optimistisch over de toekomst van het gevecht.

Chandler's toekomst in de UFC

Ondanks het uitblijven van een bevestigde datum, blijft Chandler vertrouwen hebben in het doorgaan van het gevecht tegen McGregor. Hij traint al voor een zomerwedstrijd en is klaar om in actie te komen zodra er een datum vastgesteld wordt.

Chandler's vastberadenheid en focus blijven onveranderd, terwijl hij wacht op de kans om zich te bewijzen tegen een van de grootste namen in de vechtsport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws