'Contract getekend!' UFC-ster Chandler samen WWE baas Triple H gespot Nieuws
Nieuws

'Contract getekend!' UFC-ster Chandler samen WWE baas Triple H gespot

'Contract getekend!' UFC-ster Chandler samen WWE baas Triple H gespot

UFC-ster Michael Chandler heeft een foto gedeeld waarop hij te zien is met WWE-executive Triple H, waarbij hij hint op een getekend contract.

Tijdens de uitzending van Monday Night RAW nam Chandler het heft in eigen handen wat betreft de onderhandelingen met Conor McGregor. Hij verscheen op WWE-televisie en hield een opvallende promo, waarin hij de Ier uitdaagde voor een confrontatie later dit jaar.

Chandler daagt McGregor uit

Michael Chandler sprak het publiek in Anaheim toe met de woorden: "Hey, wat is er aan de hand Anaheim? Jullie zijn nu in de aanwezigheid van de meest entertainende UFC-vechter op de planeet."

"Er is een man uit Ierland die me al veel te lang laat wachten, en ik heb nog steeds één kerel in gedachten. Conor McGregor, kom terug naar de Octagon! We hebben nog wat onafgemaakte zaken, jongen. God zegene. Ik zie jullie aan de top," zei Michael Chandler.

Chandler's ambitie en McGregor's voorbereidingen

Chandler, 37, wacht al meer dan een jaar op de kans om het op te nemen tegen McGregor. Tot op heden is er echter nog geen officiële aankondiging gedaan over wanneer dit gevecht zal plaatsvinden.

In een recente tweet heeft Chandler echter voor opschudding gezorgd door te suggereren dat hij mogelijk een soort deal met WWE heeft getekend. Ondertussen lijkt McGregor zich rustig voor te bereiden op de release van Road House volgende maand. Wat de toekomst brengt voor beide mannen blijft onzeker, maar hopelijk treffen ze elkaar inderdaad in de Octagon voor het einde van 2024.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws