McGregor wil met Khabib vechten! 'Ik ken geen angst' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor wil met Khabib vechten! 'Ik ken geen angst'

McGregor wil met Khabib vechten! 'Ik ken geen angst'

Conor McGregor blijkt open te staan voor een rematch met aartsrivaal Khabib Nurmagomedov. Vandaag zegt de Ier er klaar voor te zijn en voor niemand bang te zijn behalve God.

In oktober 2018 tijdens UFC 229 vochten McGregor en Khabib een oorlog uit in de MMA-kooi die zijn weerga niet kenden. De Ier verloor en er braken rellen uit tussen de vechters en hun teams die er op los knokten tot tussen het publiek. Khabib ging vroegtijdig met pensioen maar McGregor bleef actief.

Zwaar geblesseerd

Deze raakte zwaar geblesseerd in zijn laatste gevecht met Dustin Poirier waar de Ier zijn been brak. Sinds die tijd staat hij al ruim een jaar buitenspel maar plaagt een comeback. En nu richt The Notorious zijn pijlen weer eens op zijn oude rivaal.

,,Ik vecht door! Je vaders plan is nooit compleet omdat je stopte en vluchtte, broer. God zegene. Ik ben er nog steeds als je nog een keer wilt gaan", schrijft McGregor terwijl hij op een bericht op twitter reageert van Khabib. In dat bericht beweerd deze zowel bij de UFC als Bellator MMA te overheersen met de Russische vechters.

Angst

McGregor vervolgde door te zeggen: ,,Maar je angst voor een nederlaag betekent dat je al verloren hebt. Ren ervoor weg zoveel je wilt. We verliezen uiteindelijk allemaal. De dood neemt ons allemaal. Ik vrees niets anders dan God."

Een rematch zal er niet snel in zitten, Khabib is met pensioen en McGregor is flink in spiermassa gegroeid dat het gevecht niet op lichtgewicht zou plaatsvinden. Ook heeft Khabib meerdere keren aangegeven niet terug te willen keren naar de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws