'McGregor-vibe!' UFC baas White enthousiast over talent Pimblett MMA Nieuws
MMA Nieuws

'McGregor-vibe!' UFC baas White enthousiast over talent Pimblett

'McGregor-vibe!' UFC baas White enthousiast over talent Pimblett

Is Paddy Pimblett de volgende Conor McGregor? UFC-president Dana White lijkt te denken dat het een mogelijkheid is. Pimblett, een charismatische lichtgewicht uit Liverpool, is momenteel een van de meest spraakmakende talenten van de UFC.

Hij is misschien wel al een van de meest spraakmakende namen op de selectie Paddy Pimblett en White ziet kansen. ,,Om nu over kampioenschap dingen te praten, het is een beetje te vroeg. Maar hij heeft die Conor McGregor-vibe, man", zegt White.

De nieuwe McGregor

,,Als hij naar naar de kooi loopt, als hij in de arena is, de manier waarop de fans hem ontvangen, de manier waarop de media hem behandelen, de manier waarop de mensen naar inhoud zoeken."

.De 27-jarige, was al een relatief populaire vechter voordat hij in 2021 bij de UFC tekende. De Brit verbeterde afgelopen weekend zijn Octagon-record naar 3-0 met zijn winst op Jordan Leavitt tijdens UFC London.

Wordt een grote

Na zijn overwinning zei Pimblett dat hij tegen het einde van 2022 wil deelnemen aan een pay-per-view-evenement in de Verenigde Staten, in tegenstelling tot een andere Fight Night-kaart in zijn thuisland. White is het ermee eens dat "The Baddy" klaar is voor een nog grotere kans.

,,Ik denk dat we hem vervolgens naar Boston of New York brengen, en hij krijgt pay-per-view," zei White. 'En dan brengen wij hem naar Las Vegas."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws