'McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!' Khabib over beste carrière moment MMA Nieuws
MMA Nieuws

'McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!' Khabib over beste carrière moment

'McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!' Khabib over beste carrière moment

Khabib Nurmagomedov UFC Hall of Famer en voormalig kampioen, noemt de overwinning op Conor McGregor als topcarrière moment. De strijd tussen Nurmagomedov en McGregor was een van de meest gedenkwaardige in de geschiedenis van de organisatie.

Khabib Nurmagomedov zegt dat zijn overwinning op Conor McGregor in hun verwachte wraakwedstrijd het beste moment van zijn legendarische MMA-carrière was. Nurmagomedov die zaterdag een plek in de UFC Hall of Fame behaalde als onderdeel van de 2022-klasse in de T-Mobile Arena, stopte in oktober 2020 met een vlekkeloos carrièrerecord, had veel memorabele hoogtepunten.

Voor hem was echter niets monumentaler dan toen hij McGregor vernederde op UFC 229 in oktober 2018. De verhitte wraakwedstrijd staat nog steeds als de best verkochte pay-per-view in de geschiedenis van de UFC en Nurmagomedov zei dat geen van de zijn 28 andere overwinningen vergeleken

Wraak

,,Het was hier, deze arena op 6 oktober 2018", zegt Nurmagomedov aan verslaggevers op de rode loper van de UFC Hall of Fame. ,,Grootste gevecht in de geschiedenis van MMA. Ik ben erg blij dat ik dit gevecht won. Ik kan al mijn gevechten verliezen. Maar in geen geval deze strijd.”

McGregor maakte de zaken uiterst persoonlijk met zijn beruchte busaanval die het gevecht op gang bracht, en voerde vervolgens bij elke beurt verbale oorlogvoering tegen zijn rivaal. Nurmagomedov versloeg de Ier in de vierde ronde. Dit leidde tot een vechtpartij in de kooi die leidde tot schorsingen voor beide atleten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws