Adesanya dreigt gehakt te maken van rivaal Cannonier: Daagt Strickland uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

Adesanya dreigt gehakt te maken van rivaal Cannonier: Daagt Strickland uit

Adesanya dreigt gehakt te maken van rivaal Cannonier: Daagt Strickland uit

Israel Adesanya UFC Middengewicht kampioen voelt zich zelfverzekerd voor het verdedigen van zijn titel tegen Jared Cannonier op UFC 276 deze zaterdag. Adesanya heeft zijn vijfde titelverdediging op rij.

De regerend kampioen behaalde unanieme overwinningen op Marvin Vettori en meest recentelijk Robert Whittaker tijdens UFC 271. ,,Ik denk dat hij volwassen is en een schijnwerper aankan, maar niet zoals ik", zei Adesanya over Cannonier. ,,Ik ga ervoor zorgen dat ik gehakt van je maak" voegde hij eraan toe.

Ondertussen verwierp Cannonier het stoere gepraat van zijn tegenstander tijdens de persconferentie van gisteren. ,,Ik ben gefocust op de taak die voor ons ligt", zei hij. Cannonier verdiende een titelkans na het scoren van een knock-out op Derek Brunson in februari.

Dansje

Ondertussen nam Adesanya tijdens de persconferentie van donderdag de tijd om mede-middengewicht Sean Strickland toe te spreken, die zaterdag tegenover Alex Pereira staat. Beide mannen raakten in een woordenstrijd verwikkeld.

Voordat de verbale sparring sessie eindigde, zei Adesanya tegen Strickland, de nummer 4 van de middengewichten, dat hij een "Tik Tok-dans boven zijn graf" zou doen wanneer de twee elkaar ontmoeten in de UFC-kooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws