Kwaad bloed: MMA-vechter Tony Ferguson noemt Conor McGregor een lafaard MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kwaad bloed: MMA-vechter Tony Ferguson noemt Conor McGregor een lafaard

Kwaad bloed: MMA-vechter Tony Ferguson noemt Conor McGregor een lafaard

Voor UFC-ster Tony Ferguson is het duidelijk. Conor McGregor heeft niet de ballen om tegen een topvechter uit de UFC lichtgewicht divisie te vechten. McGregor gaat het opnemen tegen Dustin Poirier tijdens UFC 257.

Volgens UFC-president Dana White heeft Poirier de deal op de stippellijn getekend. Echter heeft de Ier zijn krabbel nog niet onder het contract gezet. Dit zet een aantal mensen aan het denken onder andere Ferguson.

Nep vechter

Ferguson plaatste een bericht op Twitter om McGregor eens stevig aan te pakken. "Je valt door de mand McGregor. Het is ongepast TUF 13 Bish 'Champ Shit. Alleen jij zult altijd een replica zijn, lafaard. Gefeliciteerd met het succes # The Italian Job. Tot ziens Leprechaun. Champ", aldus de cryptische tweet van Ferguson.

Ferguson en McGregor hebben nog nooit tegen elkaar gevechten. Dit ondanks dat ze twee van de grootste sterren zijn in de UFC-lichtgewicht divisie. Wat McGregor betreft. De voormalige kampioen is de afgelopen jaren niet veel in actie geweest. Zijn laatste gevecht dateert van januari waar hij Donald Cerrone versloeg. Ferguson vocht zijn laatste wedstrijd in mei dit jaar waar hij verloor van Justin Gaethje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws