MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: 'Mijn oogkas is gebroken' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: 'Mijn oogkas is gebroken'

MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: 'Mijn oogkas is gebroken'

Het gewelddadige incident tussen Kharitonov en Yandiev vond plaatsnijders het vechtsport evenement 'Battle of Champions' in Moskou. Een flinke geldschuld zou de inzet zijn geweest voor het handgemeen.

In een video-interview welke in het ziekenhuis werd opgenomen. Legde Sergei Kharitonov uit dat hij Yandiev al meerdere keren geld had geleend. Yandiev leende het geld om te ontsnappen aan een gewelddadige vete in Rusland. Ook gebruikte hij het geld om te gaan trainen in Thailand.

Ik zal alles onthullen

"Er komt een volledig interview, waar ik zal praten van begin tot eind over mijn relatie met dit personage", schreef Yandaev op Instagram. Ook zegt Kharitonov dat zijn oogkas is broken als gevolg van het gevecht. Yandiev wordt er van verdacht een boksbeugel te hebben gebruikt.

Een onderzoek de Russische politie naar de zaak is nog in volle gang. De UFC heeft nog geen verklaring afgegeven over het incident waar haar vechter Yandiev een wrange hoofdrol in speelt. Zover bekend zit Yandiev nog in hechtenis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws