Conor McGregor uitgedaagd voor gevecht na brute wedstrijd
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor uitgedaagd voor gevecht na brute wedstrijd

Conor McGregor uitgedaagd voor gevecht na brute wedstrijd

Conor McGregor uitgedaagd voor gevecht na brute wedstrijd

De Ierse MMA-superster Conor McGregor kan weer een uitdaging aan zijn lijstje toevoegen. UFC-vechter Rafael dos Anjos wil de strijd aan met The Notorious.

Zaterdagnacht versloeg Rafael dos Anjos op brute wijze Paul Felder die als vervanger instapte. Felder had eigenlijk een commentaar klus voor het event waar hij uiteindelijk vocht. Hij werd zwaar gehavend. Felder moest na de wedstrijd naar de eerste hulp waar hij onder andere flink gehecht moest worden.

Dos Anjos zette absoluut een indrukwekkend optreden neer, ondanks dat een jurylid de wedstrijd vreemd genoeg in het voordeel van Felder zag. Uiteindelijk behaalde Dos Anjos een split decision overwinning. Waarbij twee van de aanwezige juryleden de wedstrijd in zijn voordeel scoorden met 50-45.

In de rij aansluiten

Na zijn nadrukkelijke overwinning riep Dos Anjos op tot een gevecht met Conor McGregor. ‘Ik denk dat ik het tegen iedereen wil opnemen die in de rij staat voor de titel. Ik weet dat ik nog steeds veel in me heb. Op 36-jarige leeftijd was het vanavond mijn 30e UFC-optreden denk ik,” zegt Dos Anjos.

“Als Khabib echt met pensioen is, zal de divisie wijd open blijven staan. Als je naar de kanshebbers kijkt, denk ik dat alleen ik en Conor McGregor, wij de enige echte kampioenen van die divisie zijn. Iedereen is allemaal interim-kampioen. Dus als de divisie open is, denk ik dat Conor en ik de strijd moeten aangaan. “

Laten we het doen

Dit was niet tegen dovemansoren gezegd want de Ier reageerde kort op de uitdaging via twitter. “Respect voor beide mannen voor het maken van dit gevecht en evenement vanavond. Goed gevecht!
Ik en ja ik sta open voor een gevecht”, schreef McGregor.

Dos Anjos sluit zich met zijn uitdaging aan bij een reeks vechters die met McGregor op de vuist willen in de UFC-kooi. Echter is de Ier gepland om eerst Dustin Poirier voor de tweede keer onder ogen te zien. Dit gevecht wat nog on-officieel is zal op 23 januari plaatsvinden.

Bekijk ook

Beruchte UFC'er Mike Perry en Rus Magomed Ismailov slaan erop los bij persconferentie

Beruchte vechter Mike Perry en Rus slaan erop los bij persconferentie (video)

Tijdens een persconferentie voor het REN TV Fight Club-toernooi liep de zaak flink uit de hand

Eerste gevechten Glory 82 op 19 november aangekondigd

Eerste gevechten Glory 82 op 19 november aangekondigd

Glory Kickboxing kondigde vandaag de eerste gevechten aan

Gepest jochie neemt keihard wraak! 'Vechtmachine'

Gepest jochie neemt keihard wraak! ‘Vechtmachine’ (video)

Een gepeste jongen werd het allemaal teveel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page