Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor uitgedaagd voor gevecht na brute wedstrijd

Conor McGregor uitgedaagd voor gevecht na brute wedstrijd

Conor McGregor uitgedaagd voor gevecht na brute wedstrijd

De Ierse MMA-superster Conor McGregor kan weer een uitdaging aan zijn lijstje toevoegen. UFC-vechter Rafael dos Anjos wil de strijd aan met The Notorious.

Zaterdagnacht versloeg Rafael dos Anjos op brute wijze Paul Felder die als vervanger instapte. Felder had eigenlijk een commentaar klus voor het event waar hij uiteindelijk vocht. Hij werd zwaar gehavend. Felder moest na de wedstrijd naar de eerste hulp waar hij onder andere flink gehecht moest worden.

Dos Anjos zette absoluut een indrukwekkend optreden neer, ondanks dat een jurylid de wedstrijd vreemd genoeg in het voordeel van Felder zag. Uiteindelijk behaalde Dos Anjos een split decision overwinning. Waarbij twee van de aanwezige juryleden de wedstrijd in zijn voordeel scoorden met 50-45.

In de rij aansluiten

Na zijn nadrukkelijke overwinning riep Dos Anjos op tot een gevecht met Conor McGregor. ‘Ik denk dat ik het tegen iedereen wil opnemen die in de rij staat voor de titel. Ik weet dat ik nog steeds veel in me heb. Op 36-jarige leeftijd was het vanavond mijn 30e UFC-optreden denk ik,” zegt Dos Anjos.

“Als Khabib echt met pensioen is, zal de divisie wijd open blijven staan. Als je naar de kanshebbers kijkt, denk ik dat alleen ik en Conor McGregor, wij de enige echte kampioenen van die divisie zijn. Iedereen is allemaal interim-kampioen. Dus als de divisie open is, denk ik dat Conor en ik de strijd moeten aangaan. “

Laten we het doen

Dit was niet tegen dovemansoren gezegd want de Ier reageerde kort op de uitdaging via twitter. “Respect voor beide mannen voor het maken van dit gevecht en evenement vanavond. Goed gevecht!
Ik en ja ik sta open voor een gevecht”, schreef McGregor.

Dos Anjos sluit zich met zijn uitdaging aan bij een reeks vechters die met McGregor op de vuist willen in de UFC-kooi. Echter is de Ier gepland om eerst Dustin Poirier voor de tweede keer onder ogen te zien. Dit gevecht wat nog on-officieel is zal op 23 januari plaatsvinden.

Bekijk ook

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

TV Gids: UFC Kijken Rozenstruik vs. Gane doe je zo gratis en live

UFC Kijken is in Nederland gratis, en live. De UFC wedstrijden worden op TV en ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page