Jacht op UFC'er Nate Diaz geopend! 'We zullen doorgaan' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jacht op UFC'er Nate Diaz geopend! 'We zullen doorgaan'

Jacht op UFC'er Nate Diaz geopend! 'We zullen doorgaan'

Nate Diaz is het doelwit van een aantal grote vechtsport organisaties nu blijkt dat hij zijn laatste gevecht zal voeren bij de UFC. Een van de partijen die de jacht hebben geopend is PFL. Deze ziet het wel zitten de controversiële vechter aan te sluiten.

PFL (Professional Fighters League) probeert voortdurend te bewijzen dat het een van de grootste en beste mixed martial arts (MMA)-organisaties ter wereld is. Met de drie 2022 play off evenementen die deze vrijdag (5 augustus 2022) beginnen, zal binnenkort een start worden gemaakt in het derde algemene seizoen van zijn bestaan.

Wij willen hem

Diaz is een van de vechters die PFL relatief snel wil tekenen. ,,We zullen zeker doorgaan met het tekenen van grote vechters. Absoluut [we zullen met Diaz praten]", zei PFL-CEO Peter Murray op The MMA Hour. ,,Wat is er om klaar voor te zijn? We hebben kapitaal, we hebben middelen en we zijn geen regionale speler, we zijn een wereldwijde speler. en nu investeren we in de toekomst.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws