'Innerlijke bitch!' Ex-Rivaal zegt dat hij McGregor gevecht niet wilde MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Innerlijke bitch!' Ex-Rivaal zegt dat hij McGregor gevecht niet wilde

'Innerlijke bitch!' Ex-Rivaal zegt dat hij McGregor gevecht niet wilde

Donald Cerrone onthult dat hij niet in de MMA-kooi wilde zijn tijdens UFC 246 tegen Conor McGregor. Echter kon hij niet weigeren en wijdt dat aan zijn innerlijke bitch. McGregor slaagde erin Cerrone knock-out te krijgen met een hoofdtrap en sloeg op slechts 40 seconden in de wedstrijd toe.

UFC-veteraan Cerrone heeft onthuld dat hij niet in de Octagon wilde zijn met Conor McGregor toen ze tegenover elkaar stonden op UFC 246. Vanavond tijdens UFC 274 zal Cerrone de wandeling naar de kooi maken voor een gevecht tegen Joe Lauzon in Phoenix. Wat wel eens de laatste keer zou kunnen zijn voor Cerrone.

Wilde echt niet

Het gevecht zal twee legendes van de sport tegen elkaar zetten en als dit de laatste poging van Cerrone wordt, zal hij willen proberen met een knal afscheid te nemen. Deze week maakte hij een trip down memory lane. Toen hij het gevecht met McGregor in januari 2020 besprak, was Cerrone eerlijk over wat er gebeurde.

,,Tijdens het gevecht met Conor McGregor, met miljoenen kijkers, mijn moment, en ik wilde daar niet zijn. Ik kan daar geen duidelijker antwoord op geven. Het was zo'n vreemd gevoel", zei Cerrone.

,,Ik wilde ik niet eens naar buiten. Dus toen Conor me de deur gaf, nam ik hem aan. Dat was mijn innerlijke bitch. Ik deed de deur open, maar dacht waar is de nooduitgang. Het is zo makkelijk. Het is zo gemakkelijk om een gevecht aan te nemen, en ik nam het. Daar moet ik elke dag mee leven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws