'Ik voorspel een dodelijk gevecht zaterdag!' UFC'er Gane overtuigd (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik voorspel een dodelijk gevecht zaterdag!' UFC'er Gane overtuigd (video)

'Ik voorspel een dodelijk gevecht zaterdag!' UFC'er Gane overtuigd (video)

Cyril Gane, UFC-interim kampoen zwaargewicht staat zaterdag tegenover regerend kampioen Francis Ngannou. En Gane ziet zichzelf als winnaar uit de bus te komen, in een strijd tussen oude vrienden.

Als echte vechtfan mag je absoluut UFC 270 niet missen aankomend weekend. Het evenement welke plaatsvindt in het Honda Center, Annaheim (California), heeft een topgevecht als headliner; Ngannou vs Gane. En juist Gane is er een om in de gaten te houden (lees verder onder tweet).

Gane die een oude trainingsmaat is van Ngannou staat zijn mannetje in de MMA-kooi en is een geduchte Muaythai knokker zoals bovenstaande video bewijst. De Fransman die een kin van staal heeft wordt een hele kluif voor Ngannou de regerend kampioen.

Heftige clash

Maar Gane die de interim titel heeft en zijn zinnen heeft gezet op het officiele goud dat zijn rivaal in bezit heeft is overtuigd te presteren. In een interview eerder deze week voorspelde hij dan ook een heftige clash. ,,Ik voorspel dat het een dodelijk gevecht wordt, maar de titel wordt van mij", aldus Gane.

Wil je het gevecht en het hele UFC 270 event live meekijken, dat kan via Discovery+. Verwachte starttijd 02:00 in de nacht van zaterdag op zondag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws