Alex Pereira pakt UFC-titel met verslaan Israel Adesanya | video
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Alex Pereira pakt UFC-titel met verslaan Israel Adesanya | video

Alex Pereira pakt UFC-titel met verslaan Israel Adesanya | video

Alex Pereira pakt UFC titel met verslaan Israel Adesanya in New York op UFC 280

Alex Pereira is de nieuwe UFC middengewicht kampioen door Israel Adesanya te verslaan op UFC 281. Het gevecht in Madison Square Garden New York was spannend van begin tot het einde.

Het was de derde keer dat Adesanya en Pereira tegenover elkaar stonden, dit keer in een MMA -gevecht. Het was in dit gevecht anders dan ervoor, een zelfverzekerde Adesanya die twee keer verloor startte sterk. In ronde een ging Pereira al bijna knock-out in de laatste seconden door een stoot op het oor.

Ronde twee was close en liet zowel een scherpe Adesanya als Pereira zien. Deze werd in de laatste seconden afgesloten met een takedown van Pereira wat de stand gelijk leek te brengen op punten. Tegen de verwachting in ging ronde drie het gevecht naar de grond toen Adesanya zijn rivaal in een take down nam.

Uitgeput

Pereira die uit zijn oor bloedde had het moeilijk met Adesanya die hem bleef geselen met stoten. Pereira was zichtbaar vermoeid en vocht zich naar het einde van de ronde, maar kreeg een ax kick op het lichaam. Ronde vier liet een nog fitte zelfverzekerde Adesanya zien de zichtbaar meer ervaring had met een vijf ronden MMA-clash.

Beiden waren zichtbaar op zoek de partij te eindigen met een uitgeputte Pereira die minder actief was. Dit gebeurde echter niet in wat een tamme ronde bleek. Het team van Pereira gaf de Braziliaan de opdracht Adesanya knock-out te slaan in ronde vijf. Wat ook gebeurde nadat Pereira, Adesanya met een uppercut aansloeg en met een stoten reeks het gevecht afmaakte en de scheidsrechter tussenbeide kwam.

Bekijk ook

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! 'Eerste in zijn soort'

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! ‘Eerste in zijn soort’

In totaal zullen 16 atleten deelnemen aan de reeks

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door MMA-kampioen

Rauwe vleeseter ‘Liver King’ ontmaskert door vechtkampioen

Liver King veroordeelde het gebruik van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page