Hoofdprogramma UFC 287 Pereira vs Adesanya 2 bekend gemaakt! Bekijk het hier MMA Nieuws
MMA Nieuws

Hoofdprogramma UFC 287 Pereira vs Adesanya 2 bekend gemaakt! Bekijk het hier

Hoofdprogramma UFC 287 Pereira vs Adesanya 2 bekend gemaakt! Bekijk het hier

UFC 287 staat gepland om plaats te vinden in de American Airlines Arena in Miami, Florida, op zaterdag 8 april. Het hoofdprogramma is bekend gemaakt.

Terwijl het stof misschien nog maar net is neergedaald op UFC 286 in Londen, staan we slechts enkele weken verwijderd van de volgende grote show. Het zal plaatsvinden in Miami, met als headliner Israel Adesanya die het opneemt tegen Alex Pereira voor het UFC middengewicht kampioenschap.

De twee mannen stonden in november vorig jaar voor het eerst bij de UFC tegenover elkaar. Op die avond wist Pereira zijn eeuwige rivaal Adesanya in de vijfde ronde uit te schakelen om de nieuwe kampioen te worden.

Zal Israel Adesanya zijn UFC titel heroveren op Alex Pereira?

Begrijpelijkerwijs is de voormalige koning vastbesloten om zijn troon terug te veroveren, maar dat is niet het enige smakelijke gevecht op de hoofdkaart. Zoals bevestigd door UFC kunne de fans onderstaande gevechten verwachten.

Middengewicht Kampioenschap - Alex Pereira [c] vs. Israel Adesanya Weltergewicht - Gilbert Burns vs. Jorge Masvidal Bantamgewicht - Rob Font vs. Adrian Yanez Weltergewicht - Kevin Holland vs. Santiago Ponzinibbio Bantamgewicht - Raul Rosas Jr. vs. Christian Rodriguez

Hoofdprogramma UFC 287

Alex Pereira vs  Israel Adesanya 
Gilbert Burns vs Jorge Masvidal
Rob Font vs Adrian Yanez
Kevin Holland vs Santiago Ponzinibbio
Raul Rosas Jr. vs Christian Rodriguez 
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws