UFC vechtbaas White zwicht voor dreigementen Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC vechtbaas White zwicht voor dreigementen Conor McGregor

UFC vechtbaas White zwicht voor dreigementen Conor McGregor

Dana White, de CEO van UFC, heeft onthuld dat hij in gesprek is met Conor McGregor na diens recente uitbarsting over de UFC. Deze ontwikkeling volgt op de groeiende frustratie van McGregor over het uitblijven van een gevecht.

McGregor's frustratie en gesprekken met Dana White

Conor McGregor heeft onlangs zijn ongenoegen geuit in een interview met 'talkSport', waarin hij zijn frustratie uitte over het niet krijgen van een gevecht. McGregor, met een MMA-record van 22-6, en Michael Chandler, met een record van 23-8, waren de tegenovergestelde coaches in TUF 31 en zouden elkaar in de Octagon ontmoeten na afloop van het programma.

Maar sinds de afsluiting van TUF 31 in augustus is er nog geen aankondiging gedaan over wanneer dit gevecht zal plaatsvinden. McGregor, die bekend staat om zijn aanzienlijke bijdrage aan de vechtsport, voelt zich onrechtvaardig behandeld gezien zijn status en prestaties in de UFC.

De toekomst van McGregor in de UFC

De Ier wacht op groen licht om weer te vechten, met speculaties over een mogelijke terugkeer bij UFC 300. Dana White, die momenteel in Abu Dhabi is, heeft bevestigd dat hij in gesprek is met McGregor, die in Dubai verblijft, om iets te regelen.

Fans en volgers van de UFC wachten met spanning op een mogelijke aankondiging over McGregor's volgende gevecht en tegenstander.

Deze recente ontwikkelingen rondom Conor McGregor werpen licht op de dynamiek binnen de UFC en de uitdagingen waarmee vechters soms te maken hebben. Het blijft afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en welke impact dit zal hebben op McGregor's carrière en de UFC in het algemeen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws