Ex UFC-vechter Derek Brunson richt zijn pijlen op Jake Paul voor gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex UFC-vechter Derek Brunson richt zijn pijlen op Jake Paul voor gevecht

Ex UFC-vechter Derek Brunson richt zijn pijlen op Jake Paul voor gevecht

Derek Brunson richt zijn aandacht nu op Jake Paul nadat hij zijn UFC-contract heeft beëindigd eerder deze week en wil een gevecht met de YouTube Ster.

Brunson (23-9 MMA) nam afscheid van de UFC na een periode van 11 jaar bij de organisatie. Gedurende die tijd versloeg de 39-jarige vechter bekende namen als Kevin Holland, Darren Till en Uriah Hall, om er maar een paar te noemen. Het nieuws werd gisteren, op 14 september, bevestigd door zijn manager, Ali Abdelaziz, van Dominance MMA.

Abdelaziz bevestigde in een verklaring aan Damon Martin dat Derek Brunson nu zonder contract is: "Derek Brunson heeft 11 jaar onder de vlag van de UFC gevochten. Hij had daar een geweldige carrière. De afgelopen zeven jaar stond hij in de top 10 van de ranglijsten. De UFC is geweldig voor hem geweest, heeft hem geholpen om te worden wie hij nu is, en we zijn erg dankbaar voor die kans. Hij moet verder kijken en uitkijken naar wat de toekomst voor hem in petto heeft."

Derek Brunson wil boksen tegen Jake Paul

'Ook stond Brunson oorspronkelijk gepland om in november van dit jaar bij UFC 295 tegen Roman Dolidze (12-2 MMA) te vechten. Brunson had recentelijk twee opeenvolgende nederlagen geleden, tegen Dricus Du Plessis (20-2 MMA) en Jared Cannonier (17-6 MMA).

Na zijn vertrek daagde Brunson bokser Jake Paul uit voor een gevecht via Twitter. In de tweet stond een repost van een bericht van Jake Paul uit september 2021 waarin Paul het had over de UFC-president en Brunson: "Dana gaf vanochtend toe dat ik Masvidal zou verslaan... Dus Dana, geef je Brunson toestemming om echt geld te verdienen? Dana?"

Nu Brunson niet langer onder de vlag van de UFC vecht en geen 'toestemming' meer nodig heeft, staat niets hem in de weg om de boksring te betreden tegen de 26-jarige Jake Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws