Ex Glory kampioen Doumbé maakt MMA GP debuut in juli MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex Glory kampioen Doumbé maakt MMA GP debuut in juli

Ex Glory kampioen Doumbé maakt MMA GP debuut in juli

Cedric Doumbé zal zijn debuut gaan maken bij MMA Grandprix op 9 juli in Parijs. Dit zal voor de ex Glory Kickboxing kampioen zijn tweede MMA-gevecht worden sinds zijn overstap vanuit het kickboksen.

Het zal voor Doumbé de tweede keer worden op 9 juli dat hij de MMA-kooi betreedt. In november 2021 maakte de Fransman zijn debuut in de sport bij SuperKombat Universe tegen Arbi Emiev. Nu zal de lange tijd Glory weltergewicht kampioen in Parijs bij MMA GP de kooi in gaan.

Tweede MMA gevecht

Een tegenstander werd nog niet aangekondigd maar zal naar verwachting snel bekend worden gemaakt. MMA GP is een Franse vechtsport organisatie die op 4 juni een event neerzet met daarin K-1 legende Jerome LeBanner (gaat verder onder video).

Dit event zal gehouden worden in Les Docks, Le Havre. De vechtkaart zal 8 gevechten bevatten. Er gingen geruchten dat Doumbé in Brussel zijn debuut zou maken bij een Belgische organisatie. Echter zouden de vechter en de organisator ern niet uit zijn gekomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws