Rico's Hit iT en Glory's Collision 4 in oktober: 'Even wennen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico's Hit iT en Glory's Collision 4 in oktober: 'Even wennen'

Rico's Hit iT en Glory's Collision 4 in oktober: 'Even wennen'

Glory Kickboxing komt in oktober dit jaar met het Collision 4 evenement waar Badr Hari en Alistair Overeem tegenover elkaar staan. Ook Glory kampioen Rico Verhoeven komt die dezelfde maand met een eigen event.

Het zal ongetwijfeld even wennen worden voor de kickboks fans dat er een Glory evenement op handen is in oktober, terwijl een Glory kampioen in dezelfde maand op zijn eigen event staat. Vandaag werd bekend dat Glory komt met een knaller van een event, Collision 4 met daarin het langverwachte debuut van Alistair Overeem bij de organisatie.

Overeem die op 4 juni eerst een pro-worstel debuut maakt in Engeland, zal voor de derde keer tegenover Badr staan in de kickboksring. Overeem stond gepland tegen Verhoeven op 23 oktober 2021, echter gooide een blessure roet in het eten en moest Overeem afzeggen. Nu is oktober dit jaar gepland voor Overeem's debuut bij Glory.

Wie trekt de meeste kijkers

Verhoeven van zijn kant zal zijn Glory titel dit jaar niet verdedigen, maar zal op op 29 oktober op zijn eigen Hit It vechten. Een tegenstander is nog niet bekend. Een ding is zeker oktober wordt een interessante maand voor de kickboksfans met twee grote events.

Er van uit gaan de dat beide events niet op dezelfde datum gepland zijn, wordt oktober een drukke kickboks maand is. Interessant is wie van de events de meeste kijkers zal trekken. In de komende periode zal er meer over de line-ups worden bekend gemaakt van wie tegen wie vecht, dit zal ongetwijfeld de populariteit van Collision 4 en Hit It mede bepalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws