🎥 'Een absoluut BEEST!' UFC-baas White over 'Conor McGregor kloon' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 'Een absoluut BEEST!' UFC-baas White over 'Conor McGregor kloon'

🎥 'Een absoluut BEEST!' UFC-baas White over 'Conor McGregor kloon'

De UFC-wereld is in rep en roer na het debuut van Mauricio Ruffy afgelopen weekend. De vechter, die al snel wordt vergeleken met Conor McGregor, wist zijn tegenstander Jamie Mullarkey met een brute knock-out te verslaan.

UFC-baas Dana White is lyrisch over Ruffy en noemt zijn debuut "een van de beste aller tijden".

Ruffy daagt kampioen uit na overtuigende debuutzege

Na zijn overwinning daagde Ruffy direct kampioen Islam Makhachev uit. "Geniet van je dagen aan de top," zei hij. "Ik weet dat je boos bent omdat ik je vriend heb verslagen. Maar geniet van je dagen, want er komt een nieuwe koning."

White is duidelijk onder de indruk van Ruffy. "Deze man is een absoluut BEEST!" schreef hij op Twitter. "Een van de beste UFC-debuten aller tijden van Mauricio Ruffy!"

Wat een beest

Of Ruffy daadwerkelijk de nieuwe Conor McGregor is, moet de toekomst uitwijzen. De Ierse vechter was ooit een van de grootste sterren van de UFC, maar de laatste jaren is zijn carrière wat afgezwakt.

Ruffy heeft in ieder geval het potentieel om een grote ster te worden. Hij is een begenadigd vechter met een hoop charisma.

UFC-fans enthousiast over Ruffy

Op sociale media regent het complimenten voor de vechter. "Hij is de echte deal," schreef een fan op Twitter. "Ik kan niet wachten om hem meer te zien vechten."

Het is nog te vroeg om te zeggen of Ruffy het succes van Conor McGregor kan evenaren. Maar één ding is zeker: de UFC heeft een nieuwe ster in huis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws