🎥 Drama! Artem Vakhitov ex-Glory kampioen beëindigt na 55 seconden zijn MMA-debuut MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Drama! Artem Vakhitov ex-Glory kampioen beëindigt na 55 seconden zijn MMA-debuut

🎥 Drama! Artem Vakhitov ex-Glory kampioen beëindigt na 55 seconden zijn MMA-debuut

Artem Vakhitov voormalig GLORY-kampioen had geen ideale start in zijn MMA-carrière. Hij raakte geblesseerd of ontwrichtte zijn elleboog bij een val in de mountpositie binnen slechts 55 seconden. Ashraf Bashandy wint door TKO.

De Russische Vakhitov, een zeer gerespecteerde kickbokser en voormalig GLORY-kampioen in het licht zwaargewicht, besloot de uitdaging aan te gaan en zijn vaardigheden te testen in het MMA. Zijn debuut gebeurde tijdens het OPEN FC-evenement in Rusland vandaag maar liep niet zoals gepland.

Onfortuinlijk debuut: Artem Vakhitov verlaat MMA-gevecht na 55 seconden vanwege blessure

Helaas voor Vakhitov verliep zijn MMA-debuut niet zoals gehoopt. Slechts 55 seconden in de openingsronde werd hij geconfronteerd met een ernstige blessure aan zijn elleboog. Het gebeurde toen hij een val maakte in de mountpositie, waarbij zijn elleboog ongelukkig landde en de impact ervoor zorgde dat hij gewond raakte.

De scheidsrechter onderbrak onmiddellijk het gevecht en medische professionals kwamen snel ter plaatse om Vakhitov te onderzoeken. Na een grondige evaluatie werd de beslissing genomen dat hij niet verder kon gaan vanwege de ernst van zijn blessure. Dit resulteerde in een TKO-overwinning voor zijn tegenstander, Ashraf Bashandy.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws