🎥 Antonio 'Bigfoot' Silva krijgt voor 11e keer op rij pak slaag! 'Stopt er gelijk mee' Nieuws
Nieuws

🎥 Antonio 'Bigfoot' Silva krijgt voor 11e keer op rij pak slaag! 'Stopt er gelijk mee'

🎥 Antonio 'Bigfoot' Silva krijgt voor 11e keer op rij pak slaag! 'Stopt er gelijk mee'

Antonio Silva stapte gisteren opnieuw de kooi in om te vechten in Frankrijk, zes maanden nadat hij zijn pensionering in MMA aankondigde.

Na te hebben verloren van Salim El Ouassaidi, verklaarde "Bigfoot" op Instagram dat hij na de wedstrijd bij Kingdom Fighting 1 "100 procent" met pensioen gaat. Silva had 10 opeenvolgende nederlagen geleden onder MMA-, kickboks- en bare-knuckle boksregels voorafgaand aan het evenement.

Antonio Silva zet een punt achter zijn carrière na zijn 11e opeenvolgende verlies in het MMA

Waarbij hij in negen van die wedstrijden knock-out nederlagen leed, waaronder verliezen tegen bekende namen als Rico Verhoeven, Mark Hunt, Roy Nelson en Stefan Struve. Maa nu is het volgens de Braziliaan dan eindelijk zover. En dat is maar goed ook.

"De wedstrijd is net afgelopen en godzijdank was het een geweldige wedstrijd", zei UFC-veteraan Silva op een live stream op Instagram. "Het waren drie rondes en ik ben erg blij. Ik vocht tegen een 25-jarige kerel en ik ben 43 in mijn laatste gevecht, en ik ben erg blij."

"Het was een geweldige wedstrijd," vervolgde Silva. "We probeerden de hele tijd een knock-out te scoren.hij en ik, en aan het einde nam ik afscheid. Ik legde mijn handschoenen neer in het midden van de octagon. Voor mij heeft alles een begin en een einde, en ik ben erg blij en tevreden. We willen nooit stoppen, geen enkele professionele atleet wil stoppen, maar alles heeft zijn tijd, en ik heb dit 19 jaar gedaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws