Mishandeling UFC-vechter: Foto's, hersenletsel en gebroken tand Nieuws
Nieuws

Mishandeling UFC-vechter: Foto's, hersenletsel en gebroken tand

Mishandeling UFC-vechter: Foto's, hersenletsel en gebroken tand

Er zijn foto's vrijgegeven van Colby Covington na de vermeende mishandeling door Jorge Masvidal. De twee kregen ruzie voor een hotel wat resulteerde in een aanval van Covington. Deze leed een gebroken tand en schade aan zijn gezicht.

Nadat Covington Masvidal versloeg tijdens UFC 272, was 'Chaos' in Miami in een restaurant toen Masvidal hem naar verluidt besprong en hem een ​​paar klappen verkocht. De stoten zouden de tand van Covington hebben gebroken en een wond op zijn pols hebben veroorzaakt. Ook diens Rolex van $ 90.000 werd beschadigd, dit dwong Covington een aanklacht in te dienen.

Zwaar misdrijf

Hoewel Covington aangifte heeft gedaan, beriep hij zich op de wet van Marsy om te voorkomen dat zijn naam op het politierapport zou staan. Toch bevestigde Masvidal dat hij het was en nu heeft de politie foto's van Covington waarop zijn afgebroken tand te zien is vrijgegeven. De foto's zijn als bewijsstukken opgenomen in documenten die maandag zijn ingediend door de advocaat van Masvidal, Bradford Cohen.

Zoals je kunt zien, is Covington zijn voortand afgebroken, maar de omvang van de schade is niet duidelijk. Andere foto's tonen rode vlekken onder de ogen van Covington, terwijl er ook foto's zijn van het horloge waarop schade te zien was.

Hersenletsel

Momenteel loopt de zaak tussen Covington en Masvidal nog steeds voor de rechtbank en kan Masvidal worden beschuldigd van een zwaar misdrijf. Ondertussen werd, samen met de schade aan de tand, gemeld dat Covington een hersenbeschadiging had opgelopen door de vermeende aanval.

Covington en Masvidal zijn bittere rivalen omdat ze een enorme ruzie hadden nadat ze ooit beste vrienden en trainingspartners waren. De rivaliteit werd zo groot dat ze tijdens UFC 272 tegen elkaar vochten en Covington won. Het kwaad bloed werd daar echter niet achtergelaten, want Masvidal ging achter Covington aan in de straten van Miami.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws