🎥 'Dit overleeft Adesanya niet!' UFC-ster Pereira toont geen genade MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 'Dit overleeft Adesanya niet!' UFC-ster Pereira toont geen genade

🎥 'Dit overleeft Adesanya niet!' UFC-ster Pereira toont geen genade

Alex Pereira heeft fans een kijkje gegeven in zijn intense sparring voor zijn veelbesproken komende UFC rematch tegen Israel Adesanya.

Supervechter Pereira heeft 'Izzy' drie keer in ring en kooi ontmoet, twee keer in het kickboksen en een keer in MMA. Hun aanstaande ontmoeting zal hun tweede MMA-clash en vierde in de vechtsport in het algemeen zijn. 'Poatan' versloeg Adesanya in hun eerste gevecht in 2016 en via een derde-ronde KO in hun rematch in 2017. Beide gevechten waren kickbokswedstrijden.

Jaren later stond Pereira tegenover Adesanya voor diens UFC-middengewicht titel. Hun MMA-gevecht, dat plaatsvond op UFC 281 in november 2022, zag Pereira verrast worden en bijna worden afgemaakt door Adesanya's stoten in ronde 1. Maar de Braziliaanse vechter herstelde zich en versloeg 'Izzy' via een vijfde-ronde TKO om de UFC-middengewicht titel te claimen.

Dit gevecht zal Israel Adesanya niet overleven

Richting hun aanstaande MMA-rematch die plaatsvindt op UFC 287 op 8 april 2023, plaatste Pereira op Instagram een video waarin hij een aantal helse stoten uitdeelt tegen een sparringpartner in de gym. In een statement dat aan het Instagram-bericht was toegevoegd, refereerde 'Poatan' aan de geboortedatum van Israel Adesanya - 22 juli 1989.

De geboortedatum werd gevolgd door een kist-emoji samen met de datum van hun aankomende gevecht - 8 april 2023. Zoals te zien in het bericht lijkt Pereira daarmee te hebben verwezen naar een metafoor voor het einde van Adesanya's leven wanneer ze elkaar treffen op UFC 287.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws