Conor McGregor vs. Nate Diaz 3 staat voor juli in de planning MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor vs. Nate Diaz 3 staat voor juli in de planning

Conor McGregor vs. Nate Diaz 3 staat voor juli in de planning

Conor McGregor en Nate Diaz zouden op 3 juli dit jaar wel eens voor de derde keer tegenover elkaar kunnen komen te staan. MMA-veteraan en analist Chael Sonnen is hier zeker van.

Voormalig UFC-vechter Chael Sonnen heeft zijn mening gegeven over de UFC-terugkeer van McGregor. Volgens Sonnen is de kans meer dan groot dat McGregor en aartsrivaal Diaz elkaar zullen bevechten. De Ier heeft eerder voor een derde keer tegenover een zelfde tegenstander gestaan.

Een jaar aan de zijlijn

McGregor is niet meer in actie geweest sinds UFC 264 in juli 2021. De voormalige dubbelgewicht kampioen brak zijn been in de eerste ronde van zijn derde gevecht met Dustin Poirier. Als gevolg hiervan staat McGregor bijna een jaar aan de zijlijn.

Het lijkt er echter op dat de Ier vist naar een terugkeer naar de kooi. McGregor heeft inmiddels confrontaties gezocht met een breed scala aan vechters tijdens zijn genezingsperiode aan de zijlijn. Namen zoals Henry Cejudo, Kamaru Usman, Islam Makhachev en meer zijn allemaal online uitgedaagd door McGregor. Toch is een andere naam, die van Diaz die bovenaan staat om de Ier terug te verwelkomen.

Geruchten machine

,,Er gaan veel geruchten over International Fight Week, dat is de eerste week van juli. Een zeer sterk gerucht in onze branche is dat Nate Diaz en Conor McGregor daar min of meer voor worden voorbereid", zegt Sonnen over een terugkeer van de Ier naar de UFC kooi. Wat volgens Sonnen in lijn ligt met het herstel van McGregor.

,,Als ik naar Conor McGregor kijk, en ik kijk naar die foto dat hij acht weken geleden 194-pond woog, en nu zie ik deze trainingsvideo. Dit is een man die hard werkt, dit is een man die zijn dieet onder controle begint te krijgen. Ik denk dat hij misschien eerder dan augustus een terugkeer nastreeft. Ik ben overtuigd dat het gerucht van Conor vs. Nate deel drie, voor internationaal vechtweekend gestalte zal krijgen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws