Conor McGregor richt zich op 3e UFC-titel: 'Minder gevaarlijk' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor richt zich op 3e UFC-titel: 'Minder gevaarlijk'

Conor McGregor richt zich op 3e UFC-titel: 'Minder gevaarlijk'

Conor McGregor mikt opnieuw op een gevecht met UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. De Ier zei onlangs dat hij een lichtgewicht titelkans wilde, maar lijkt dit nu te laten varen om op weltergewicht te gaan vechten.

De voormalige kampioen in twee gewichtdivisies, McGregor heeft zijn aandacht weer gericht op een derde titel en wel in het weltergewicht. Waar de Nigeriaanse topvechter Usman al geruime tijd de scepter zwaait. Met deze stap lijkt de Ier niet te willen wachten op de winnaar tussen Charles Oliveira versus Justin Gaethje.

Dit moet ik doen

Oliveira is de UFC lichtgewicht kampioen een klasse waar McGregor ooit de grote ster was. Over de stap naar het weltergewicht zegt McGregor op zijn eigen website 'The Mac Life'; ,,Ik geloof dat dit de wedstrijd is die we moeten maken. Bovendien is dit minder gevaarlijk om dat dit dicht bij mijn eigen gewicht ligt."

Gevaarlijk

Met de stap naar weltergewicht zegt de Ier minder te hoven schipperen met zijn gewicht. ,,Ik ben er van overtuigd dat ik tegen Usman moet voor de titel voor mijn comeback-gevecht, dat is waar ik op dit moment naar kijk."

,,Zo hoef ik ook niet af te vallen of bij te komen, wat minder gevaarlijk voor mijn gezondheid is. " De Ier is uitgeschakeld sinds hij afgelopen juli zijn been brak in een trilogie wedstrijd tegen Dustin Poirier. Met training aan de gang, is hij van plan om deze zomer te vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws