Conor McGregor: 'Herkansing met Max Holloway in de pijplijn' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor: 'Herkansing met Max Holloway in de pijplijn'

Conor McGregor: 'Herkansing met Max Holloway in de pijplijn'

Conor McGregor zegt dat een herkansing binnen de UFC met Max Holloway op zeker in de pijplijn zit. Holloway die zaterdag een ware oorlog voerde met Calvin Kattar ziet een gevecht met de Ier zeker zitten.

Over het gevecht van Holloway met Kattar was de Ier zeer over te spreken.
,,Ik denk dat het een solide optreden was", vertelde McGregor aan The Mac Life. ,,Ik zou Max graag in een herkansing tegenover mij zien, en na zo'n optreden heeft hij zichzelf daarvoor geclassificeerd. "

McGregor, die zaterdag in de herkansing gat met Dustin Poirier in de headliner van UFC 257 in Abu Dhabi. Zegt dat een ontmoeting met Holloway andere omstandigheden zou hebben dan het eerste gevecht. Deze vond plaats in augustus 2013.

De beste bokser

McGregor won dat gevecht op vedergewicht. Maar McGregor zegt het volgende op lichtgewicht zou moeten zijn. ,,Hij is een lange jongen," zei McGregor. "Hij is groter dan ik, dus hij kan wel wat opbouwen. "

Holloway schreeuwde midden in zijn gevecht tegen Kattar dat hij de beste bokser in de UFC was. McGregor, die professionele bokservaring heeft in de vorm van een gevecht tegen Floyd Mayweather. Deed dat met een lach af.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/gefrustreerde-mma-vechter-klaar-met-oneerlijkheid-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws