Cedric Doumbe na UFC ontslag: 'Ik vernietig ze allemaal' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Cedric Doumbe na UFC ontslag: 'Ik vernietig ze allemaal'

Cedric Doumbe na UFC ontslag: 'Ik vernietig ze allemaal'

Cedric Doumbe is zonder ook maar een stap in de UFC kooi te hebben gezet afgelopen week ontslagen door de organisatie. Vandaag werd dat officieel door twitter account UFC Roster watch bevestigt. Toch lijkt Doumbe het niet zomaar te pikken en zegt een aantal UFC-vechter te kunnen verslaan.

Het werd door vooral Doumbe groots aangekondigd zijn debuut bij de grootste MMA-organisatie in de wereld de UFC. Dit zou in Parijs plaatsvinden 3 september aanstaande maar werd afgeblazen omdat de Fransman te weinig tijd in de MMA kooi had doorgebracht. Als reactie op zijn ontslag reageert Doumbe;

,,Ga je nog steeds onzin praten met de vuisten die ik heb? Ik vernietig zowel Edwards als Usman. En ik ga tot 84 kg en versla Borrachinha ook. Wat een slechte prestatie. Ik vecht op 77 kg, maar ik denk dat ik kampioen zou worden van de 84 kg na het zien van Borrachinha."

Ik pak ze allemaal

Borrachinha echte naam Paulo Henrique Costa is een Braziliaanse professionele mixed martial artist. Hij vecht momenteel in de middengewicht divisie in de Ultimate Fighting Championship. Vorig weekend versloeg hij in een bloederig gevecht Luke Rockhold. Laatstgenoemde werd na zijn nederlaag tegen Costa de laan uitgestuurd door de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws