🎥 Bruut einde aan 'geen regels' MMA-gevecht in Polen! 'Goed afgekeken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Bruut einde aan 'geen regels' MMA-gevecht in Polen! 'Goed afgekeken'

🎥 Bruut einde aan 'geen regels' MMA-gevecht in Polen! 'Goed afgekeken'

Tijdens KSW: Epic in Gliwice, Polen, vond een reeks bijzondere gevechten plaats, die de aandacht trokken naast de UFC Mexico City en PFL vs. Bellator evenementen.

Een van de gevechten, in het bijzonder, zorgde voor een nostalgisch hoogtepunt. Het tweede gevecht van de avond was een "No Holds Barred" aangepaste MMA-wedstrijd tussen Muslim Tulshaev en Konrad Rusinski, wat in feite betekende dat er regels van de oude Pride FC golden.

Dit hield in dat knieën en trappen naar het hoofd van een neergehaalde tegenstander waren toegestaan. Waar dan ook flink gebruik van werd gemaakt dor de KSW vechters.

Tulshaev geniet van de oude Pride regels

Muslim Tulshaev leek bijzonder te genieten van deze regelset, aangezien hij Konrad Rusinski in de derde ronde bruut te lijf ging met stompen en voettrappen. Dit leverde een van de meest verwoestende finishes van 2024 op en bracht herinneringen terug aan de gloriedagen van Pride FC.

Een avond die MMA-liefhebbers niet snel zullen vergeten

Deze bijzondere avond in Gliwice toonde aan dat de geest van Pride FC nog steeds leeft in de MMA-wereld. De spectaculaire en brute afwerking door Tulshaev was een duidelijk bewijs van de opwinding en intensiteit die deze vechtsport kan bieden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws