Brock Lesnar: 'De UFC had mij meer moeten betalen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Brock Lesnar: 'De UFC had mij meer moeten betalen'

Brock Lesnar: 'De UFC had mij meer moeten betalen'

Brock Lesnar was een van de best betaalde vechters tijdens zijn tijd bij de UFC. Maar hij gelooft dat de organisatie van Dana White hem beter had kunnen betalen. Lesnar stapte over naar het show worstelen bij de WWE.

De 44-jarige Lesnar zal zaterdag verschijnen in de WWE Elimination Chamber, gevolgd door een main-event wedstrijd tegen Roman Reigns tijdens WrestleMania 38 in april. Lesnar opende sprak over zijn UFC tijd relatie met White tijdens een optreden op "The Pat McAfee Show" afgelopen maandag.

,,Dana is in orde", zei de voormalige UFC-kampioen zwaargewicht. ,,Ik heb veel geld van hem gekregen… Ik had waarschijnlijk meer betaald moeten krijgen. Toen hem werd gevraagd om White te vergelijken met zijn huidige baas, WWE-voorzitter en CEO Vince McMahon, gaf Lesnar toe dat hij een heel andere relatie heeft met beide mannen.

Veel mee gemaakt

,,Ik kan de twee echt niet vergelijken," zei Lesnar. ,,Eerlijk gezegd is mijn relatie met Vince zo anders dan met Dana door de jaren heen. Vince en ik hebben de afgelopen 20 jaar een haat-liefdeverhouding gehad, maar het is goed geweest. We hebben veel meegemaakt en heb veel respect voor beide mannen (lees verder onder video).

,,Omgaan met Dana, het is gewoon een totaal andere zakelijke benadering. Ik ontmoette Vince toen ik jonger was. Ik zie Vince eigenlijk meer als een vaderfiguur, omdat ik veel dingen van hem heb geleerd en ik kon dragen die dingen over en zaken met Dana afhandelen." Lesnar nam van 2008 deel aan UFC en keerde terug voor een eenmalig optreden in 2016 bij UFC 200.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws