GEVECHT JON JONES VS BROCK LESNAR: UFC baas Dana White zegt ja MMA Nieuws
MMA Nieuws

GEVECHT JON JONES VS BROCK LESNAR: UFC baas Dana White zegt ja

GEVECHT JON JONES VS BROCK LESNAR: UFC baas Dana White zegt ja
GEVECHT JON JONES VS BROCK LESNAR: UFC baas Dana White zegt ja

Jon Jones tegen Brock Lesnar? UFC-president Dana White zal het niet in de weg staan.

Sinds maandag is voormalig UFC-zwaargewicht en WWE worstelkampioen Brock Lesnar vrij van zijn contract. Als een zogenaamde 'free agent' kan hij gaan en staan waar hij wil. Bellator toonde al interesse en de UFC lonkt.

Lesnar heeft zijn toekomstige bedoelingen nog niet uitgesproken over de vraag of hij door wil gaan met worstelen. Terug wil keren naar MMA vechten of met pensioen wil gaan. De 43-jarige boekte een laatste overwinning op Mark Hunt. Dit werd later teruggedraaid vanwege een mislukte test op verboden middelen bij Lesnar.

Geen obstakels

UFC Baas Dana White vertelde TMZ dinsdag dat als Lesnar 'serieus geïnteresseerd' is in de strijd tegen Jon Jones, hij de strijd zou aangaan. Jones gaf recentelijk zijn lichtzwaargewicht titel op om op te schuiven naar zwaargewicht. White zal het niet in de weg staan.

Aanvankelijk richtte Jones zich op de huidige UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic. Maar nu Lesnar zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt leek dit hem ook een geschikte tegenstander. Dinsdagmiddag had Jones 'tweet gericht op Lesnar meer dan vier keer zoveel likes als zijn meest geliefde opmerking in zijn tweetstorm gericht op Miocic.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws