Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GEVECHT JON JONES VS BROCK LESNAR: UFC baas Dana White zegt ja

GEVECHT JON JONES VS BROCK LESNAR: UFC baas Dana White zegt ja

MEGA GEVECHT JON JONES VS BROCK LESNAR: Dana White is voor

Jon Jones tegen Brock Lesnar? UFC-president Dana White zal het niet in de weg staan.

Sinds maandag is voormalig UFC-zwaargewicht en WWE worstelkampioen Brock Lesnar vrij van zijn contract. Als een zogenaamde ‘free agent’ kan hij gaan en staan waar hij wil. Bellator toonde al interesse en de UFC lonkt.

Lesnar heeft zijn toekomstige bedoelingen nog niet uitgesproken over de vraag of hij door wil gaan met worstelen. Terug wil keren naar MMA vechten of met pensioen wil gaan. De 43-jarige boekte een laatste overwinning op Mark Hunt. Dit werd later teruggedraaid vanwege een mislukte test op verboden middelen bij Lesnar.

Geen obstakels

UFC Baas Dana White vertelde TMZ dinsdag dat als Lesnar ‘serieus geĆÆnteresseerd’ is in de strijd tegen Jon Jones, hij de strijd zou aangaan. Jones gaf recentelijk zijn lichtzwaargewicht titel op om op te schuiven naar zwaargewicht. White zal het niet in de weg staan.

Aanvankelijk richtte Jones zich op de huidige UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic. Maar nu Lesnar zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt leek dit hem ook een geschikte tegenstander. Dinsdagmiddag had Jones ‘tweet gericht op Lesnar meer dan vier keer zoveel likes als zijn meest geliefde opmerking in zijn tweetstorm gericht op Miocic.

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun Ā£ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page