Sterkste man zwaar 'pissed off' na aflasten 4 man MMA toernooi! 'Uitzichtloos' Nieuws
Nieuws

Sterkste man zwaar 'pissed off' na aflasten 4 man MMA toernooi! 'Uitzichtloos'

Sterkste man zwaar 'pissed off' na aflasten 4 man MMA toernooi! 'Uitzichtloos'

Brian Shaw, viermaal kampioen van de World’s Strongest Man, heeft zijn fans teleurgesteld met de aankondiging dat zijn langverwachte MMA-debuut, gepland voor 17 februari, voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Shaw, bekend om zijn dominantie in de strongman-competities, keek uit naar zijn eerste stap in de MMA-wereld.

Persoonlijke opofferingen van Shaw

In een recente video op zijn YouTube-kanaal lichtte Shaw de redenen achter deze ongelukkige ontwikkeling toe. "Het lijkt erop dat de datum van 17 februari voor mijn gevecht op zijn minst wordt uitgesteld.

Niet geweldig nieuws uit deze vergadering. Ik ben gefrustreerd en boos. Ik ben echt boos omdat ik hier zoveel in heb gestoken," zei Shaw. Hij benadrukte de persoonlijke offers die hij heeft gebracht, waaronder tijd weg van zijn familie, zijn bedrijven en de druk die dit op zijn omgeving legde.

Financiële struikelblokken en contractuele problemen

Shaw ging niet in detail over de specifieke contractuele problemen, maar onthulde wel het financiële struikelblok dat leidde tot de onzekerheid van het evenement. "Het lijkt erop dat Finishers Championship doorgaat met een evenement op 17 februari.

De financiering die nodig was om mij en de andere jongens binnen te halen, is niet doorgekomen, zo werd ons verteld. Tot nu toe heb ik niets ontvangen van wat ze me verschuldigd waren. Daarom is het voor onbepaalde tijd uitgesteld."

Geen nieuwe datum voor Shaw's gevecht

Voorlopig heeft Shaw geen nieuwe datum voor zijn uitgestelde wedstrijd en verwacht hij niet dat deze binnenkort zal worden ingepland. "Met dit ding zal de tijd het leren. Ik ga zeker niet mijn adem inhouden wat betreft het hebben van een andere datum totdat ik een soort van grote actie van hun kant zie," verklaarde Shaw. Hij benadrukte het belang van het nakomen van afspraken en contracten en gaf aan dat hij voorlopig niet verwacht een nieuwe datum te krijgen.

Dit zou Shaw's eerste stap in MMA-promotie zijn geweest, gebruikmakend van zijn status als een van de meest dominante strongman-competitoren ooit. De 2,03 meter lange en 200 kilogram zware Shaw heeft al lang interesse in vechtsporten. Ondanks de teleurstelling belooft Shaw dat dit slechts een tijdelijke tegenslag is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws