Bokskampioen Amanda Serrano gaat officieel MMA-vechten! Tekent bij grote organisatie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bokskampioen Amanda Serrano gaat officieel MMA-vechten! Tekent bij grote organisatie

Bokskampioen Amanda Serrano gaat officieel MMA-vechten! Tekent bij grote organisatie

Amanda Serrano de wereldkampioen boksen maakt een officiele stap richting het MMA-vechten. Vandaag werd bekend dat de topbokser tekent bij PFL voor deelname aan de 'Superfight divisie'.

De Professional Fighters League heeft opnieuw een grote vis binnengehaald met de ondertekening van bokswereldkampioen Amanda Serrano voor haar nieuwe pay-per-view supergevechtsdivisie.

Serrano, afkomstig uit Puerto Rico, is de onbetwiste wereldkampioen vedergewicht boksen met een dominante boksrecord van 44-2-1, inclusief opmerkelijke 30 knock-outs.

Amanda Serrano tekent MMA-contract bij Professional Fighters League

De 34-jarige Serrano sluit zich aan bij supersterren Francis Ngannou, Jake Paul en Kayla Harrison in de opkomende divisie, waarvan haar eerste gevecht bij de PFL nog moet worden bevestigd.

Met deze nieuwe aanwinst wordt de PFL-divisie voor supergevechten steeds indrukwekkender en belooft het een interessante tijd te worden voor vechtsportfans wereldwijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws