'Boem!' UFC-ster Kamaru Usman wil knokken tegen beruchtste vechter van de organisatie MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Boem!' UFC-ster Kamaru Usman wil knokken tegen beruchtste vechter van de organisatie

'Boem!' UFC-ster Kamaru Usman wil knokken tegen beruchtste vechter van de organisatie

Kamaru Usman, de oud-kampioen in de UFC-weltergewicht klasse, wil graag een headliner gevecht aangaan tegen Khamzat Chimaev.

Oud-kampioen in de UFC-weltergewicht klasse Usman, wil graag een headliner gevecht aangaan tegen wellicht wel de gevaarlijkste vechter van de organisatie, Khamzat Chimaev.

De Nigeriaanse 'Nightmare' heeft aangegeven dat hij erg veel zin heeft in een confrontatie met Chimaev. Hij zei: "Ik ben op een punt gekomen waarop ik me ermee amuseer. Wat is het grootste, leukste en meest intense gevecht waar ik echt iets kan voelen? Dat is precies dit gevecht. Dit kan de headliner zijn van een pay-per-view."

Kamaru Usman wil een gevecht tegen Khamzat Chimaev

Usman gaf aan dat hij, ongeacht het gewicht, deze confrontatie aan wil gaan. "Hij is een vechter en ik ben een vechter. Ik vecht met mijn hart, niet met mijn gewicht. Ik heb het in de gym kunnen opnemen tegen middengewichten en lichtzwaargewichten. Chimaev reageerde op de uitdaging in een tweet met de tekst; "Iemand moet vergiftigd worden voor zijn pensioen".

Als hij een kans wil maken op de weltergewicht titel, moet ik een beetje toegeven en laten zien dat ik dat kan. Maar als het om een ander gewicht gaat, is dat mogelijk." Hoewel Chimaev waarschijnlijk binnenkort naar het middengewicht gaat, kunnen we er allemaal over eens zijn dat dit gevecht een absolute hit zou worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws