Eén klap: Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd (video) Nieuws
Nieuws

Eén klap: Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd (video)

Eén klap: Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd (video)
Eén klap: Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd (video)

Voor de fans die een knokpartij hadden willen zien wellicht teleurstellend, maar voor Germaine de Randamie een top overwinning.

De Randamie had maar één klap nodig om Aspen Ladd uit te schakelen zaterdagnacht tijdens UFC Sacramento. Het duurde maar liefst 16 seconden om de overwinning mee naar huis te nemen voor de Utrechtse.

Met deze overwinning van De Randamie op Ladd lijkt de Nederlandse een stap dichterbij op een rematch tegen Amanda Nunes, waar zij in 2013 haar enige verlies tegen leed.

Kleine moeite groot resultaat

Als het gevecht tegen Ladd een voorproefje is van wat de MMA-fans kunnen verwachten als De Randamie de kooi in zou gaan tegen Nunes, dan kan zijn in één klap de titel overnemen van de Braziliaanse.

ZIE OOK>> Trainer Badr Hari voorspelt winst Germaine de Randamie

De Randamie had namelijk versloeg Ladd dan ook met een goed gerichte stoot, die voor scheidsrechter Herb Dean genoeg was om het gevecht te stoppen, voor de Randamie geldt deze kan fris naar huis met een top overwinning op zak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws